Blog

Articole și interviuri despre masaj și nu numai

Profesia ideală

Cu toții căutam profesia ideala, care să ne permită să avem un venit, făcând în același timp ceva sănătos și care ne face plăcere, nu-i așa? Cred că asta este cea mai mare dorință a secolului în care ne aflăm și mă consider norocos să pot trăi aceasta dorință.

Când am luat prima dată contact cu masajul, am știut ce vreau să fac când voi crește. Totul a evoluat din acel punct. Pentru mine, masajul Thai a fost, de la început, ceva ce iubeam să fac, la nivel fizic, mental și emoțional. Asta, în timp, s-a transformat într-o adevărată pasiune. Mi-a oferit o identitate, un mod de a mă conecta cu oamenii într-o manieră profundă și de a-i ajuta să se simtă bine în propriul lor corp.

Dar nu este doar despre corpul altor oameni, este în mare parte și despre corpul meu.

Masajul Thai m-a adus pe un drum personal, al sănătății; m-a făcut să fiu în contact cu corpul meu, m-a obligat să fiu cât mai prezent, flexibil, puternic și sănătos, pentru a merge pe acest drum pe care să îl împărtășesc cu ceilalți.

Ca un efect secundar, mi-a oferit, în același timp, libertate și o profesie cu care pot fi independent, pe care o pot gestiona cum îmi doresc, în propriul meu timp și spațiu. Sunt conștient că, la început, poate fi ceva greu de realizat pentru majoritatea oamenilor și că, siguranța vechiul job, care nu ne face întrutotul plăcere, dar care la sfârșitul zilei plătește facturile, ne oferă mai multă încredere.

În cele din urmă este o alegere, o motivație și depinde și de resursele pe care le avem. Îmi doresc să ai și tu ce îți trebuie. Din partea mea îți voi oferi cu inima deschisă tot ceea ce am învățat.

Alte articole

Cealaltă față/fațetă a masajului Thai

Tradițional, masajul Thai este un masaj activ, atât pentru cel ce îl primește, cât și pentru cel ce îl oferă. Astfel, ca terapeut, în timp, îți vei dezvolta puterea și flexibilitatea.

Masajul de relaxare sau terapeutic?

Lasă-mă să îți spun punctul meu de vedere despre asta. Cred că, în mod fundamental, cele mai multe stiluri de masaj nu sunt complete.