Cursurile T.H.A.I. Institute

Masaj Thai Terapeutic - Nivelul 2

Durată curs:

30 ore – 5 zile/săptămână – 6 ore/zi (Nivelul 1 obligatoriu)

Preț:

1200 lei

Acest curs permite studenților să dobândească încredere și să determine măsura în care pot aplica principiile de bază ale tehnicilor de masaj Thai. De asemenea, studenții vor învăța tehnici noi și cum le pot integra cu cele deja învățate în primul curs. Programul aprofundează partea teoretică ce se referă la canalele energetice, localizarea lor și simptomele asociate cu acestea.

Fiecare student va primi manualul cu ilustrații și descrieri ale diferitelor tehnici de masaj, ceea ce-i va permite continuarea studiului și după terminarea cursului, aplicarea corectă a tehnicilor și reconstrucția întocmai a secvențelor învățate.

Pentru a putea participa la cest curs este necesar să fi absolvit cursul Fundamentele Masajului Thai (Nivelul 1).

*Acest seminar nu face parte din programul Thai Massage School of Chiang Mai (TMC Thailanda). Diploma de absolvire va fi oferită de profesor.

Cursurile T.H.A.I. Institute

Masaj Thai Terapeutic - Nivelul 2

Acest curs permite studenților să dobândească încredere și să determine măsura în care pot aplica principiile de bază ale tehnicilor de masaj Thai

Reflexoterapie Thai pentru picioare

Acest curs reprezintă ritualul thailandez de aplicare a masajului la nivelul picioarelor

Masaj Thai pe masa de masaj

Acest curs este potrivit pentru cei ce preferă să lucreze cu masa de masaj, și poate fi un serviciu complementar excelent pentru SPA-uri, alături de alte metode de masaj și aplicarea compreselor pe bază de plante.