Cursurile T.H.A.I. Institute

Reflexoterapie Thai pentru picioare

Durată curs:

12 ore – 2 zile/săptămână – 6 ore/zi

Preț:

750 lei

Acest curs reprezintă ritualul thailandez de aplicare a masajului la nivelul picioarelor. Cursul presupune cunoașterea zonelor reflex din corp în conformitate cu medicina thailandeză, precum și a tehnicilor de încălzire și lucratul acelor zone cu ajutorul unui baț tradițional de lemn sau al degetelor. O procedură completă de reflexoterapie presupune și sesiuni scurte de masaj al picioarelor, brațelor, gâtului și umerilor. 

Fiecare participant va primi manualul original al Thai Massage School of Chiang Mai (TMC Thailanda) cu ilustrații și descrieri ale diferitelor tehnici de masaj. 

Studenții care trec examenele scrise și practice vor primi o diplomă emisă de Thai Massage School of Chiang Mai (TMC Thailanda), care atestă că au îndeplinit în mod satisfăcător toate cerințele școlii, și care le oferă dreptul de a aprofunda studiile în cadrul TMC Thailanda. 

Ce înseamnă o diplomă oferită de TMC Thailanda? Ai aceleași beneficii ca și când ai susține cursul la TMC Thailanda, doar că vei economisi biletul de avion, caza-rea și alte cheltuieli aferente.

Cursurile T.H.A.I. Institute

Fundamentele Masajului Thai - Nivelul 1

Acest curs cuprinde cunoștințe de bază despre istoria, beneficiile și contraindicațiile masajului Thai, precum și despre liniile energetice din corp. 

Master Class în Thai Masaj cu Rezan

Obiectivul acestui seminar constă în optimizarea practicii până în punctul în care terapeutul se poate relaxa practicând.

Reflexoterapie Thai pentru picioare

Acest curs reprezintă ritualul thailandez de aplicare a masajului la nivelul picioarelor