De ce să alegi masajul thai

Masajul Thai este o practică cu rezultate benefice profunde, atât pentru client sau pacient, cât și pentru terapeut.

Masajul Thai este o practică cu rezultate benefice profunde atât pentru client sau pacient cât și pentru terapeut.

Pentru terapeut

Din poziția de terapeut te vei simți foarte împlinit când clienții sau pacienții tăi îți vor spune că nu s-au mai simțit atât de bine de ani de zile. Mai mult decât atât, deși este un stil activ de masaj, nu-l vei resimți ca un efort, ci ca pe o expresie a unui sentiment de reală vitalitate. Masajul Thai te învață cum să-ți conservi ener-gia, pentru a-ți folosi tot trupul în cadrul practicii și pentru a evita epuizarea și alte afectiuni ale mâinilor, brațelor și umerilor, efecte specifice altor stiluri de masaj. Nu în ultimul rând, vei primi beneficiile profunde ce rezultă din îmbinarea practicii yoga cu cea a întinderilor delicate, ce stau la baza masajului Thai.

Pentru client

Conform științei Ayurvedice, există o rețea extinsă de linii energetice care străbat corpul uman. Prin masarea și întinderea acestei rețele de energie, masajul Thai reușește să elibereze tensiunea acumulată în corp. Permițând energiei să circule liber, masajul are ca efect ameliorarea unor stări problematice, precum dureri de spate, artrită, dureri de cap, afecțiuni digestive, probleme menstruale și probleme induse de stres. De asemenea, deblocarea circulației libere a ener-giei prin corp are ca efect restabilirea echilibrului energetic și instalarea unei stări profunde de relaxare și bunăstare.

Cursurile T.H.A.I. Institute

Masaj Thai Terapeutic - Nivelul 3

Acest curs cuprinde algoritmii tehnicilor străvechi de masaj Thai pentru ameliorarea unei varietăți de afecțiuni comune.

Reflexoterapie Thai pentru picioare

Acest curs reprezintă ritualul thailandez de aplicare a masajului la nivelul picioarelor

Master Class în Thai Masaj cu Rezan

Obiectivul acestui seminar constă în optimizarea practicii până în punctul în care terapeutul se poate relaxa practicând.