Despre institut

De ce facem ceea ce facem?

Misiunea Thai Healing Arts Institute (sau T.H.A.I. Institute) este să formeze terapeuți excelent instruiți în Arta Masajului Thai, oferind cursuri de înaltă calitate, atât la nivel teoretic cât și practic. În acest sens, abordarea noastră urmărește nu doar înzestrarea viitorilor terapeuți cu experiență reală și cunoștințe profunde, ci și să-i inspire cu entuziasmul și pasiunea necesare pentru a practica masajul Thai din toată inimă

Cursurile T.H.A.I. Institute sunt recunoscute internațional de Ministerul Sănătății Publice și Ministerul Educației din Thailanda și de o multitudine de organizații internaționale cu prestigiu din sfera masajului Thai, precum:

  • Thai Healing Alliance
  • Australian Association of Massage Therapists
  • Natural Health Practitioners of Canada
  • National Certification Board for Therapeutic Massage & Bodywork (NCBTMB)

Diplomele de absolvire oferite de T.H.A.I. Institute sunt emise de Thai Massage School of Chiang Mai (TMC Thailanda) – singura școală de masaj Thai profesionist din lume, acreditată oficial de Ministrul Educației din Thailanda și de Familia Regală a Thailandei, pentru a pregăti profesori calificați în Arta Masajului Thai.

În fine, T.H.A.I. Institute își propune să formeze adevărați maeștri în masajul Thai, care să-și pună aptitudinile deprinse în cadrul școlii în slujba tuturor celor dornici de a beneficia de efectele sale vindecătoare pentru sănătatea minții, a corpului și a spiritului.

Istoric

T.H.A.I. Institute a apărut ca o idee mai veche a lui Rezan – profesor de yoga și masaj Thai și fondatorul T.H.A.I. Institute –, idee care s-a materializat în vara anului 2018. La originea acestei idei au stat nevoia tot mai mare de terapeuți calificați în domeniul de „health & wellness”, aflat într-un puternic avânt în România încă din 2014, concomitent cu deschiderea tot mai mare a culturii locale către terapiile alternative orientale. 

Cursurile T.H.A.I. Institute

Masaj Thai pe masa de masaj

Acest curs este potrivit pentru cei ce preferă să lucreze cu masa de masaj, și poate fi un serviciu complementar excelent pentru SPA-uri, alături de alte metode de masaj și aplicarea compreselor pe bază de plante. 

Master Class în Thai Masaj cu Rezan

Obiectivul acestui seminar constă în optimizarea practicii până în punctul în care terapeutul se poate relaxa practicând.

Fundamentele Masajului Thai - Nivelul 1

Acest curs cuprinde cunoștințe de bază despre istoria, beneficiile și contraindicațiile masajului Thai, precum și despre liniile energetice din corp.