Profesori

Cunoaște-i pe profesorii noștri; motivația, experiența și povestea lor.

Despre Rezan

"Studiile mele în Arta Masajului Thai au început în 2011, când m-am mutat în Thailanda și am început să fiu interesat de filozofia orientală, yoga și meditație. De-a lungul timpului, am studiat alături de mai mulți maeștrii Thai, precum Ajran Tuan Ruangyoo și Ajran Prichest Boonthumme, și am adunat peste 600 de ore de studiu până în prezent.

Datorită pregătirii mele în Hatha Yoga, care presupune cunoștințe profunde despre energie și tehnici de respirație, am dezvoltat un stil particular de a practica și de a preda masajul Thai. Cu alte cuvinte, mai puțin atunci când urmăresc cu intenție o practică dinamică, am tendința de a încetini procesul și de a practica masajul Thai ca o artă vindecătoare, la fel cum practic și predau yoga.

Deși fiecare profesor-terapeut poate avea o abordare proprie, consider că două lucruri sunt esențiale pentru a împărtăși Arta Masajul Thai: o inimă deschisă, plină de bunăvoință și recunoștință, și o prezență mentală stabilă, conectată cu fiecare atingere la persoana pe care o masezi.

În fine, această activitate se subscrie credinței mele într-o transformare umană fundamentală, pentru o societate mai armonioasă, mai sănătoasă, mai pașnică și mai sustenabilă ecologic.”

Rezan este Profesor terapeut afiliat al Thai Massage School of Chiang Mai (TMC Thailanda) – singura școală de masaj Thai profesionist din lume, acreditată oficial de Ministrul Educației din Thailanda și de Familia Regală a Thailandei, pentru a pregăti profesori calificați în Arta Masajului Thai.

Școli absolvite:

 • Shivagakomarpaj School of Thai Massage (The Old Medicine Hospital), Thailanda
 • Sunshine Massage School, Thailanda
 • Thai Massage School of Chiang Mai (TMC Thailanda)
 • Ong’s Thai Massage School, Thailand

Rezan este terapeut acreditat internațional în masaj tradițional Thai de către:

 • Ministerul Sănătății din Thailanda
 • Ministerul Educației din Thailanda
 • Thai Healing Alliance
 • Natural Health Practitioners of Canada
 • Australian Association of Massage Therapists
 • National Certification for Therapeutic Massage & Bodywork
 • NCBTMB (National Certification Board for Therapeutic Massage & Bodywork)

Cursurile T.H.A.I. Institute

Masaj Thai Terapeutic - Nivelul 2

Acest curs permite studenților să dobândească încredere și să determine măsura în care pot aplica principiile de bază ale tehnicilor de masaj Thai

Masaj Thai pe masa de masaj

Acest curs este potrivit pentru cei ce preferă să lucreze cu masa de masaj, și poate fi un serviciu complementar excelent pentru SPA-uri, alături de alte metode de masaj și aplicarea compreselor pe bază de plante. 

Fundamentele Masajului Thai - Nivelul 1

Acest curs cuprinde cunoștințe de bază despre istoria, beneficiile și contraindicațiile masajului Thai, precum și despre liniile energetice din corp.