Terapeuți
Tatiana Harabor

Prin ședințele de masaj pe care le ofer în cadrul studioului îmi propun să prezint această artă curativă tuturor persoanelor care doresc să aibă un corp plin de vitalitate și flexibilitate și o minte relaxată, în armonie cu întreaga ființă.

Aziz Amira

Îmi doresc ca prin terapiile mele să transmit oammenilor o stare de relaxare, încredere și asumare în procesul de descoperire și vindecare a trupului și a minții.

Rezan Abdo

Îmi doresc să ajut cât mai mulți oameni să își găsească echilbrul interior, să se relaxeze și să trăiască cât mai conștient, cât mai asumat, într-o armonie cu lumea înconjurătoare.

 

Silviu Suciu

Pentru mine masajul e o forma de comunicare, de îngrijire a omului care se lasa pe mainile mele. Pot astfel sa daruiesc pacientului o ameliorare a unor dureri, o stare de bine, de relaxare si poate chiar oportunitatea de a se cunoaste si a-si constientiza corpul, cu bune - relaxare, flexibilitate, si mai putin bune - dureri, blocaje, rigiditate.

Ioana Iliescu

Consider minunat a ajuta oamenii, ascultându-i și înțelegându-le nevoile, ghidându-i și oferindu-le toată cunoașterea ta.

Roxana Corojan

Prin arta masajului Thai Yoga, am redescoperit compasiunea. Mi-am amintit ca viata nu este un maraton. 

Angelica Vijelie

Angelica a descoperit pasiunea de face masaj din doința de a vindeca și de a ajuta oamenii să își descopere echilibrul interior.

Cookies

Site-ul T.H.A.I. Institute foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra politicii de confidențialitate.

Sunt de acord